Kaikki näyttelykuvat: Toni Lund

V-09 ja PMV-09 reissu takana. Reilun 2000km matka taittui rattoisasti Hennan&Railin sekä Arttu&Hilla aussin kanssa. Kerranki oli rauhassa aikaa vaihtaa kuulumisia ja mietiskellä seuraavia näyttelyitä... Hilla aiheutti lisähauskuutusta murtautumalla mustekalalla lisälukitusta boxistaa neljästi!

Näyttelyissä meillä ei tällä kertaa ollut onni mukana. Lauantaina V-P Kumpumäki sanoi Makin olevan ultrafeminiini, onkohan se siis nartusta hyvä vai huono juttu?! Viikonlopun sanasto sai miettimään niiden tarkoitusta... Sunnuntaina Helge K. piti Makia liian pienenä ja lyhyenä. Tiesin, että karva ei ole nyt parhaassa kunnossa, mutta en silti ihan tätä odottanut. Eihän eh huono tulos ole, mutta Makin näyttelytuloksissa kummaksuntaa aiheuttava.

 Ultrafeminiini matkalla jenkkeihin! Ei sentään, vaikka ostaja-idoli löytyikin. Tullessani eh nauha kädessä kehästä syöksyi mies vaahdoten luokseni osoittaen tuomaria: 'What, is he stupid ore what!' Ei jenkkikasvattaja siinä hetkessä tajunnut omistavansa Makin sukulaispappaa!

Yllä ja alla sunnuntain pieni ja lyhyt. Aika jännä prima kokoisesta nartusta...

Tänään on taas trimmailtu. Maki kasvattaa nyt paukkupakkasilla karvaa ja isojen lihasten ympärille hieman massaa. Seuraava koitos olisi Tornion ryhmis. Myös talon muut ladyt ovat käyneet trimmissä, kiitos Kirsille!

 Reetta ihmettelee fööniä !

 Siiri kultakutri

Vastaukset osa 2: Makin dna linssiluksaatio tulos oli kantaja. Nyt siis sulhoiksi kelpaavat vain terveet adonikset!