Syysloman alkajaisiksi olin Makin kans reissussa. Tampereella oleskeltiin Mari-tätilässä pitkästä aikaa! Olipa kiva käydä shoppaileen, teatterissa ja sekun vaan olla. Anni-kasvattajan luona käytiin parson lenkillä ja 'joukko-trimmissä'. Maki oli ihan innossaan varsinki Myytistä, jonka kans telmimisestä ei loppua ois tullu ollenkaan. Kotona Dimi ei pahemmin jaksa leikkiin ryhtyä, mieluiten leikkis pallolla tms. ku Makin kans  .

Reissun huipentuma oli parson erkkari Hyvinkäällä. Aptus halliin oli kokoontunut parisataa parsonia. Tuntu kyllä hullulta, että kotoa lumen keskeltä piti lähteä Hyvinkäälle saakka palelemaan kylmään halliin, jossa kaiken lisäksi tippui jäistä vettä niskaa! Nooh, koiraihminenhän on säänkestävä -parsonisti ainakin . Mukava oli tuttuja nähdä ja paljon upeita parsoneja .

 Päikkäriläiset!

 Maki jaksoi reissun jälkeen nukkua, nukkua ja nukkua! Ottipa koville, molemmille!

Tuomarina oli Karen Rimmer englannista. Olin tyytyväinen, että saimme erin ja sijoituimme 3:ksi  luokassamme. Erkkari on yllätysten näyttely ja tälläinen saavutus päänäyttelyssä lämmittää mieltä! Kasvattajaluokassa Karvahaalarit olivat kolmansia ja Jepen (Miselin Mohican) jälkeläisluokka kakkonen!!! Onnittelut Annille hyvistä tuloksista! Arvosteluna seuraava:

                     Erittäin naisellinen pää. Purenta ok. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Lyhyt, tiheä turkki. Helppo spannata. Erittäin hyvät liikkeet.

Kotona on oikia talvi! Pakkasta aamuisin n. -15 ja lumi peittää maan. Aamulla käytiin tyttöjen kans pulkkamäessä ja koiria juoksuttamassa.

Eipä tarvi tälläisen lenkin jälkeen lapsia eikä koiria puhistella, ihanaa! Mukavaa talven tuloa myös teille tutuille sinne etelään! Oli ihana tavata .