Lauantaina käytiin Kemijärvellä näyttelyssä. Koiria oli reipas 500, joten elämää riitti. Aurinko paistoi Cool, joten vaikka tuomarimme Talvitien juna myöhästyi ja kehä alkoi joskus 13.30 vaikka piti alkaa 12.15, niin kivaa oli. Siinäpä sitä sitte ooteltiin. Onneksi paikalla olikin tuttuja : Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa! Onnittelut vielä Hannalle ja Jannelle Hallan hyvästä menestymisestä Hymy.

Àhku sai H:n. Toivoimme EH:ta, mutta koiruus on niin pieni, että saimme olla tyytyväisiä, että tuli edes tulos. Ei tuo H silti saanu suita mutrulle, sillä Àhku osas tällä kertaa olla niin nätisti ja 'hymyileväisenä' kehässä, että jäi tosi hyvä mieli.

Pienehkö, kovin vaalea silmäinen, hieman matalaraajaisen vaikutuksen antava, lyhyt kuono, hieman kupera kallo. Köyristää selkää sekä liikkuesa että seistessä. Hieman alas kiinittynyt häntä. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hieman leveästi edestä.

Jäin tuossa miettimään, että käyttääköhän se pystäriväki ohennussaksia korkeutta tuomaan.... Savukosken väen kanssa oliki hauskat jutut muusta puunauksestaSilmänisku. Siiri oli reissussa mukana ja sanoo, että sillä oli tosi hauskaa, kiitos viihdyttäjille! Aikoi taas osallistua junior handleriin, mutta vähän täytyy vielä odotella. Nyt tytteli on flunssassa, mutta mummin mustaherukkamehu kuulemma auttaa!