Makilla alkaa vähitellen elämä normalisoitumaan. Onhan sitä jo ootettukkin... Maanantaina kävin Roviksessa Tattoo 2008 esitystä kattomassa ja samalla Maki kävi trimmissä. Tattoo oli ihan huippu hyvä! En ole koskaan ollu mikään Tattoo-fani, mutta livenä esitys on todella vaikuttava. Kannattaa kokeilla jos mahdollisuus tarjoutuu :)

Trimmaaja kehui Makiaa rotunsa huippuyksilöksi! Maki oli käyttäytynyt aivan erinomaisesti ja ainoastaan peräpään trimmaamista oli hieman vikonu, mutta ihmekkös tuo... Trimmaaja tuumasi, että tässä nartussa on äitiainesta ;) Trimmaajan mukaan karva on kasvanut hyvin ja on todella tiheää ja karkeaa. Onhan se ihana, että molemmat Karvahaalarit ovat nimensä veroisia, vaikka työtä turkin hoidossa onkin yllin kyllin.

1935210.jpg

Maki ennen...

1935217.jpg

...Maki jälkeen!

Huomaattehan kuvien asettelussa saman formaatin kuin aikakauslehtien 'muuttumisleikki'-jutuissa. 'Ennen'-kuva on nyt jonkunlainen, mutta jälkimmäinen asetellumpi, heh heh ;) Tosin jälkimmäinen ei nyt tässä tapauksessa ole ihan pro koska kuvaajan täytyi toimia ilman assistenttia. Vaikka kuvista ei ehkä huomaa, niin karvaa tyttelistä lähti hirmu määrä. Ainakin muovipussillinen!