Kone toimii taas, kiitos siitä atk-tukihenkilöllemme Krisselle :) 

Paljon on tapahtunut sitten viime kerran, mutta tässäpä jotain... Reettis on ollu kipiä hampaitten tekemisen vuoksi. Maha on ripulilla ku ylähammasrivistö on niin tulehtunut. Eilen oli jo toinen ylähammas puhjennut ja tänään pilkotti toinen. En ole ihan varma onko viereen tulossa vielä lisääkin! Yöt nukkuu hyvin, mutta päivällä on ollu vähän tiukkaa saada hyvin nukutuksi.

1457023.jpg

Reettis kannustaa jäkismaajoukkuetta!

Siiri touhottaa minkä kerkiää. Nyt on pyöräily IN, sitähän voi tehdä tunti tunnin perrään väsymättä ollenkaan... Toinen in-juttu on tanssiminen. Äipän ja iskän mielestä alkais hanurimusiikki jo riittää, suosikkimusaa siis hanurimusa 'dilipalidippaa' ;)

Dimi jatkaa karkailujen sarjaansa... On alkanut hyvin salakavalaksi liikkeissänsä, tulee niin hiipien oven luo ettei ollenkaan huomaa ja heti jos mahis niin lähtee lenkkeileen omin päin. Eiköhän viime kerran jälkeen kotiväki ole kuitenkin niin valveutunut, ettei ukkeli ihan heti uudestaan karkuteille pääse.

Àhku on pian Dimin korkuinen. Mahottoman kiinnostunut kaikesta lentävästä... Tytteli on oikein suloinen ja kiltti. Syö rauhallisesti ja tykkää olla ulkona napottamassa ja tarkkailemassa pihaa.

Molemmat koiraneitokaiset rokotettiin viime viikolla. Kumpainenkaan ei tuumannu mittään. Seisoskelivat hiljaa pöydällä, Àhkuki vaikka hänet myös sirutettiin.

Maki on kans kasvanu, karvat pörhöttää ja vauhti on kova. Maki pysyy edelleen pihalla irti ja tulee kutsusta luo. Kiusaa liekan perässä olevaa kaveriansa satasella. Hauska verrata Dimin ja Makian luonteita. Tuon pihalla pysymisen eron on tainnu kaikki jo hokata... Dimillä on saanu mukuroita olla tarjolla kupissa aina, mutta Maki on näyttänyt hyvän ruokahalunsa jo nyt. Ruokakuppi tyhjenenee n. sadasosasekunnissa, varsinkin jos tarjolla on  raakaa lihaa! Samanlainen terrieripiirre löytyy ympäristön tarkkailussa, jos joku tulee lähelle tonttia tai vaikka liikkuisi kauempanakin, niin sitä on syytä hieman urista tai haukahtaa. Makin haukkuminen onneksi tyssää aina lyhyeen, toisin kuin eräillä... Suloinen otus Makia on, ihan nimensä mukainen!

1573429.jpg

Kuten huomaatte niin sitteri on monikäyttöinen...

Lumiensulamisessa on se hyvä puoli, että koiralauman saa mettään juoksutettavaksi. Siinä porukka väsyy ku iso vaalee vetää edellä. Paljon on pienille pennuille ihmettelemistä mettässä. Se on huomattu, että kumpainenkaan ei vettä pelkää, Dimiki jo viikki sitte uipasi vesiolentoja haukkuessaan.

1573443.jpg

Komen kopla jängällä