Ihana kesä on nyt muisto vain.... Kuopion Tinttilässä nautittiin saarielämästä vielä heinäkuun loppu ja elokuun alku mahtavissa helteissä. Kyllä oli loistavaa aikaa :)

Sawo show sai koko meijän lauman liikkeelle! Koiruudet saivat mainoita arvosteluita. Dimi oli ROP-vet perjantaina ja lauantaina sekä sijoittuen PU3 molempina päivinä. Sunnuntaina ukkeli oli PU4. Maki oli perjantaina ja lauantaina PN3 ja sunnuntaina PN1 VSP. Siitä olikin mukava siirtyä mamma-lomalle .

Näyttelystä saimma Leivon jengin vieraiksemme. Karvahaalarit uinnilla rankan näyttelypäivän jälkeen! Kyllä oli Dimillä ihana haaremi kun Makin lisäksi paikalla oli Minni, Nyyti ja Yoda .

Ja kyllä ne jaksoivatki uida, kuten lapsetkin joista nyt sattumalta ei sopivaa kuvaa löydy . Voipi sanoa, että näyttelyiden jalkeen kaikkien aika meni leppoisasti vedessä!

Makikin ui, mutta lähinnä tähysti ja etsi viileää paikkaa kallion kolosta.

Seuraavat kuvat ovat sunnuntain Sawo Showsta ja ne ovat Heli Kankaan kuvia, vaikka oma nimeni alalaidassa on. Sori Heli, etten logoa saanut pois!

Dimi oli jo sunnnuntaina ihan poikki kuumuudesta ja näyttelemisestä.

Narttujen astuessa kehiin toimitsijat hoksasivat laittaa pyyhkeen pöydälle viilentämään kuumaa mustaa alustaa.

ROP  Basti VSP Maki

Näyttelyn jälkeen Maki siirtyikin siis mammailemaan. Masu pyöristyi just ennen näytelmiä jo vähän ja niiden jälkeen supervauhdilla. Nyt on jo vattanalus mahaa täynnä. Kaikki äitiyden 'ihanuudet' on koettu ja vielä vähän aikaa pitäis jaksaa mahaa mukana kantaa.

 

Karvahaalarin Milla Makia 'Lady Burgholz'

Ja lopuksi vielä meijän neiti eskarilaisen foto

Summer is just a memory -but a very nice one! We enjoyed swimming and we also had good luck on the dog shows at Kuopio.  Maki is expecting and has grown heaps, she is almost a balloon... In two weeks she and Amos vom Burgholz are having babies. Our older daughter started the pre-school!