Reilu viikko sitten auton nokka suuntasi kohti Kaustista, reissussa mukana Reettis, mummu ja parsonit. Kokoustelin siellä kansanmusa-asiossa, nautittiin konserteista, mummu 70-v lahjoistaan kansanparantolassa ja lomailusta! Sieltä matka jatkui Tampereelle sukuloimaan, kavereita tapaamaan, ulkoileen, shoppaileen, kettuileen ja näytelmiin! Ohjelmaa riitti...

Kettuharkoissa Dimi osoitti selvästi, ettei häntä todellakaan ketut kiinnosta! Kepo sanoiki, että sehän on lintukoira (maa-ja vesilinnut kiinnostaa) ja että syksyllä tehhään siitä hirvikoira! Onhan Dimi jälkeä ajanu, heh ! Maki sen sijaan ärjyi niin että! Kävi keskipesälläkin ja meni ahdingosta. Oispa treenipaikkoja täällä kotikonnuillakin.

Tampereen KV näyttelyssä,Talvitie tuomarina, Dimi järjesti bommin... Sijoittui VAL ERI1, PU3 ja sai cacibin näin ollen tuloksenaan KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO! !!! Erimarin kakrut jyräsi näyttelyssä muutoin, mutta meijän onneksi ovat vielä junnuja, joten Dimille cacibbi. Onnittelut Marille hienoista tuloksista ja ylpeälle Tiina-mummolle myös! Mainittakoon vielä, että Dimi on Karvahaalareiden kolmas kansainvälinen komistus, kaks muuta on Elma ja Elvis sisarukset Marin luona. Erinomaista Anni-kasvattaja, upea sisarusparvi .

Valitettavasti kuvan värit ovat huonot, mutta parempaan emme Siirin kanssa aamutuimaan pystyneet. Laitoin kuvaan myös erittäin hienot isot POHJ MVA ja C.I.B ruusukkeet, jotka tuli näyttelystä hankittua!

Erittäin hyvän kokoinen ja tyyppinen. Hyvä pää. Rintakehä saisi olla pidempi. Hieman lyhyt ja laskeva lantio. Riittävät kulmaukset. Hyvä karva.

Nyt äijä alkaa silloin tällöin kisailemaan veteraaneissa ja nauttimaan antoisista eläkepäivistä. Komea 8-vuotias temperamenttinen sikaniska (Annin antama nimitys kun sai tuta Dimin mahtavat voimat!) !

Maki sai tosi hyvän arvostelun, mutta tuomari ois halunnu ihan vähän enemmän jalkoja. Johtuiko sitten siitä, että jätimme karvaa reilusti selkään, koska viimeksi Talvitie tykkäsi 'isosta karvasta'. Ehkäpä se sai jalat näyttämään lyhkäsiltä. Sama se, nyt suunnataan seuraaviin näytöksiin hyvillä mielin. Mie tykkään kovasti Talvitien tavasta tuomaroida. Hän on tosi jutusteleva ja kommentoiva sekä käsittelee koiria mukavasti. Hän on myös tiukka tuomari, uroksissa erin taisi saada 4 koiraa 14:sta! Ja linja piti, Erimarin porukka oli sisaruksia!

 

kuva: Tiina Raatikainen

Aavistuksen matalaraajainen, kuitenkin hyvän tyyppinen, kaunispäinen tyttö. Hyvä ylälinja ja häntä. Riittävät kulmaukset. Hyvä karva. Miellyttävä käytös.

Avo eh, avk3

Tässä vielä pari otosta neitokaisesta. Jos jollain löytyy kuvia Dimistä kehästä tai Marilla & Jannella ketuilta sekä hoplopista, niin mielellään otetaan vastaan, kiitos!

Voiko nyppiminen olla näin kivaa!?!

Luuta täytyy aina vartioida ettei Dimi pääse nappasemaan .