Kuvaajana Anne

Vaikka matkaa taitettiin 1100 km tuntui reissu kevyeltä - kuva puhuu puolestaan, tuloksena ROP ja VSP koirat ! En kertakaikkiaan voinut uskoa todeksi, että Dimsku valittiin kahdesta valiouroksesta ykköseksi. Povel - kilpakumppani- on nimittäin niittänyt niin huimaa näyttelytulosta. Annen (Povelin omistaja) kanssa ennen kehää raatailtiin siitä kuinka heille olisi cacib tarpeen ja itse olisin tyytyväinen sertiin, sillä Povel on jo Norjan valio. Mutta tuomari päätti toisin. Dimin temperamentti teki häneen vaikutuksen .....

Kuvassa Dimin esittää Nina, matkakumppanimme, jota en ehtinyt ollenkaan ohjeistaa Dimin näyttämistä varten. Ihan hyvinhän se muuten sujui, mutta makkarat ovat kiintoisampia kuin hyvä törötys asento.... Dimillä kun hihnaa on pidettävä todella tiukasti jotta ryhti ja pää pysyy oikealla paikalla eikä herkut vie voittoa. Kiitos Nina kivasta reissusta ja avusta! Ninan esittämä sheltti Amanda oli muuten VSP!!!! Onnea Jaana ja Aino omistajat.

Hjort, Leif Ragnar:

Erinomainen tyyppi ja erittäin hyvä koko. Oikea purenta. Kauniit korvat ja hyvä sijoitus. Erinomainen kaula ja urosmainen näyttävä rinta. Hyvin kehittynyt rakenne. Tiivis ylä/alalinja. Erinomaiset lihakset. Erinomainen karva ja väri.Miellyttävä temperamentti joka näkyy näytettäessä.

 

 Erinomainen tyyppi ja koko. Erittäin kaunis naisellinen pää ja ulkoasu. Oikea purenta ja silmät. Hyvin sijoittuneet korvat. Erittäin hyvät lihakset, kaula ja kulmaukset sekä rakenne. Kiinteät lihakset. Erinomainen ylälinja ja takaosa. Erittäin hyvä karva, rakenne ja väri. Miellyttävä tyyppi ja näyttäminen.

Mitä tähän voi enää lisätä! Mulla on kaks ihanaa koiruutta jotka eivät pelkästään tätä tuomaria miellyttäneet vaan ilahduttavat ihanilla luonteillaan meijän koko perheen arkea . Poseerauskuvat on muuten ottanut Siiri 5v.!!!!!