Hiihtoloma alkoi Reettiksen sairastumisella. Kurkunpään tulehdus, joka vaati ihan terveyskeskukseessa spiiran hengittämistä. Onneksi paikalla oli tuttu Ville - lääkäri ja saimme hyvää hoitoa. Nyt flunssa on nuha / yskä vaiheessa. Tänään Reetta sai jo käväistä ulkonakin.

Samin kanssa ollaan vuorotellen ulkoilutettu itteämmä ja Siiriä. Kotona olija on vastaavasti päässy koiralenkille toisten kotiuduttua. Ilmat ei ole olleet parhaat mahdolliset, mutta loma on aina loma!

Luca on ollut Siirille tosi kiva puuhastelu-kaveri tällä viikolla. Siiri on tosi onnellinen ku vihdoin löytyi poika joka suostuu leikkimään naimisiin menoa/oloa ja kotista Nauru.  Aku-serkun kanssa viimeviikkoiset ulkoilut saivat nyt hienon jatkon; Akun oppeja myös jäällä käyty hyödyntämässä!

Tuntuu, että Siirin lomaviikko huipentui tänään kun vihdoin pääsimme Kirsin Cazparo-ruunaa eli Kaapoa katsomaan. Tällä reissulla myös Reettis oli mukana ihmettelemässä uljaita eläimiä! Kaapo oli tosi komea ja kiltti. Siiri oli ihan myyty ku pääsi hepan selässä muutami askelia kokeilemaan. Kiitos Kirsi tosi paljon Cool

 

Makia on trimmattu näyttelykuntoon ja ihan hyvältä näyttää. Toivottavasti saisin myös koiruuksista pian uusia kuvia näytille. Ehkäpä huomisen verkottelu reissun jälkeen!

Tänään 4.3. sitten tälläinen lisäys!