Nythän on niin, että Dimi ei todellakaan lekottele. Äijä vinkuu äänensä käheeksi ja kattelee anovasti helpotusta murheeseensa, naapurin doorikset tuoksuu aivan liian huumaavilta - elämä on sekaisin Itku Nukkumisestakaan ei tule mithän, kelhän!

Emäntä ei voi kyllä nyt muuten auttaa ku kuuluttaa erittäin valmiille, komealle, hyväluontoiselle urokselleen kaltaistaan seuraa! Jos joku siis on 'shötöömiä'  vailla, niin täältä tullaanKieli ulkona !

Tytöillä on alkanu hoito ja ovat oikein mielissään. Siiri oli eilen leikkiny kaikki mahdolliset leikit, alkaen esitys-leikistä... (siis laulua, tanssia...) Ihanaa kun saavat olla mukavassa ja luotettavassa hoitopaikassa.

Eilen oli 'etelä-keli'. Tuli vettä, räntää ja lopulta lunta. Keli oli ihan mahottoman liukas, onneksi ei tarvinu käyä ko Sattasessa asti tunteja pitämässä. Tänään onkin sitte sopiva pikku pakkanen ja ihanan valoisaa. Maki sai olla Àhkun kaverina Samin kotiutumiseen saakka häkissä, kivaa kaveruksilla tuntui olevan!

Makilla on muuten murrosikä tai jotain (?). Tänään lenkin jälkeen ku hain varastosta puita, tyttö otti ja juoksi naapurin Ilonan (porokoira) ja tämän emännän luo, jokka oli juuri ulkona. Eikä millään suostunu tulemaan. Onneksi toinen naapuri palas lenkiltä koiransa kanssa ja Maki ryntäs sitte siihen, Ilona pääsi kotiin ja mie sain Makituksen kiinni. Pian loppuu vapaus jos ei reviiri pysy omana pihana. Kyllä mie ootan, että Karvakuonojen tottis treenit taas alkais!!!