Meillä on vietetty pakkaskautta, -15 - -25 on ollu tasaseen tahtiin ja siihen vielä hyinen viima päälle :( Mutta upean näköistä ulkosalla on, varsinkin kun hiipien näyttäytyvä aurinko värjää taivaan välillä Monétin taulujen kaltaiseen väriloistoon! Tänään olikin ihana ulkoilla Jennin ja Annelen luona lasten kanssa, kun mittari näytti vain -5 ! Kiitoksia vielä että saimme tulla 'lontoolaisia' tapaamaan.

Koiruuksia keli ei ole haitannut. Maki on yllättänyt positiivisesti olemalla ulkona kelillä millä hyvänsä. Onhan neidolla kyllä tuo haalari NIIN paksu ettei ihmekkään että tarkenee ja kestää olot kuin olot.
Dimillä pakkanen ei tunnu vishin adrenaliinivirtauksen vuoksi: naapurin rouvat ovat juoksussa! Poika otti törkeän karkausreissun pari päivää sitten (-25 celciusta). Mie kutsuin Makia sisälle niin äijä tyylikkäästi egoinensa ajatteli, että JEE, äippä kutsuu minut ulos ja jalkovälistä satasta pihalle... Lopulta alakerran naapuri soitti, että Dimi on seurustelemassa heidän vanhan rouvan kanssa (pystykorva). Dimi oli menny häkkiin niinku on tehny aiemminki! Onneksi rouva ei ole koskaan saanut pentuja. Niin, kertahan se on kyllä ensimmäinenkin... Tänään huomasin, että naapurin Mörri (myös pystäri) on myös juoksussa, mutta ihme kyllä, nyt äijä vaan kellottellee rauhassa.
Àhkua ei myöskään kelit hidasta. Samin tekemä koppi on kait niin lämmin, että välillä tarkenee ulkona pakkasesta huolimatta pitkäänkin vilvoitella. Mutta niinhän kunnon pohjiksen pitääkin!

Ystäviemme Railin ja Henna-Emilian luona kävimmä kyläilemässä taannoin ja päivitimme 'hieman' näyttelykalenteria. Jos kaikki osuu kohdalleen, niin ihan mukavasti ois näytöksiä tiedossa! Niistä sitten myöhemmin lissää.




Tapansa kullakin Nauru