Nytpä se vasta oikian pakkasen meille anto! Eipä mithän, mukavaa tämä on kunhan ei liian kauan kestä. Mummilassa oli aamulla jopa -35 ja sen jälkeen ainaki meillä pakkanen kiristy vielä pari astetta. Maki on uskomaton, ei ole moksiskaan kelistä, Dimin tassuja niinki paleltaa. Mahtava keli siivota, saapi ylimääräset oliot kyytiä! Nyt voit Teme tulla myös kylään Silmänisku.

Blogin ulkoasua on vähän erin muutettu. Uuden pohjan löysin Saagan sivuilta (http:saaga.vuodatus.net). Kiitos! Kuvia täytyy vielä zoomailla oikian kokosiksi, mutta jospa vähitellen...

Siirulainen raukka! Ei olis taas millään halunnu lähteä hoitoon vaan olla äipän kans ja kotona. Kumma homma, sillä aina hoitopäivän jälkeen on kuitenkin iloinen ja tyytyväinen tyttö. Se on kai vain se luopumisen tuska, ikävä on ikävää.

Muutes, teille ystävät joiden olen kuullut johonkin kummaan bikinimuotoon ittiännä laihuttavan, pikku vinkki: Dimi on hoikistunu kummasti - se on rakkaus joka sen tekkee! Nyt siis pääsettä helpommalla ko vaan rakastatte ja riudutte rakkauden syvissä tunteissa Pusu!

Joulunajan pillipiiparit!

Reettis se muuten keinot keksii, jos haluaa soittaa ja tanssia yhtäaikaa, niin pitää vaan hampailla kiinni huuliharpusta niin johan onnistuu! Ja peppu heiluu! Taidampa nyt ilmoittaa Makin Tampereen näytelmiin.... Sitte starttaileen jäistä autoa ja töihin.