Perjantaina suunnistimme Makin ja Àhkun sekä rakkaan keponi kanssa kohti Hesan Messaria. Näyttelyt molemmille koirille debytoinnit. Jostainhan se on aloitettava, miksei siis huippunäyttelystä. Toiveemme lähtiessä oli, että neidit saisivat hyvät arvostelut. Tulos olikin sitten lottovoitto!

Tuloksena JV-08 KARVAHAALARIN MILLA MAKIA !!!! Vieläkään ei meinaa todeksi uskoa. Ajattelin, että mitenköhän käy kun näin 'hiukka' vähempi karvaisia koiruuksia ja keponikin lausahti, että 'Maki näyttää ihan turvakolta'! Siihen mie kylläkin totesin, että sillä on vain hyvä karva. Liekö pohjoisen kylmyyden ansiota, että molemmilla Karvahaalareilla on huippu laatuinen karvapeite. Anni-kasvattajakin hiukan äimisteli nopeaa karvankasvua ja tytön turkkia. Lauantaina se taisi kuitenkin olla valtti...  

2148856.jpg      2148859.jpg    2148893.jpg  kuvat Leena Mäkelä

 

Karvahaalarit saavuttivat vielä kasvattajaryhmässä Kp:n  ja ykkössijan, erityisen paljon Onnea ekasta kasvattajaryhmän esittelyvoitosta Annille! Onneksi esitettiin :)

Àhku oli kauhuissaan Messarin menoa! Meteli ei ollenkaan sopinut tytön luonnolle. Istui meidän jalkojen alla ja seisoi häntä maata viistäen. Kuitenkin tuloksena EH ja ihan hyvät arvostelut. Àhlu on vielä keskenkasvuinen ja saimmekin vahvistusta, että rotu kehittyy hitaasti. Kovasti Àhkua kehuttiin ja kehoitettiin ulkonäyttelyissä käymään. Kunhan saadaan koiruudelle kokemusta, niin eiköhän se siitä! Tuomari oli muuten ihana; antoi minun kävelyttää koiraa, koska silloin oli edukseen ja häntäkin ylhäällä. Harmi, että Kepokin oli NIIN jänskässä, että kuvas vain KAIKKI muut koirat, mutta ei Àhkua emäntineen.

Kävi siis juuri toisinpäin kuin kotona ulkokentällä: Àhku pelkäsi (ulkona kuin prinsessa, joka esiintyy kauniisti) Maki kuin robotti, tuomarikin tuumasi, että koirahan on aivan kuin hypnotisoitu :)

2148872.jpg

Kiitos Mamma ihanasta majoituksesta! Ja kiitos koko Ettiksen väelle tyttöjen hoidosta sekä Pontukseen Dimin hoidosta. Ilman apuanne reissu ei olisi onnistunut!

Reissu oli kaikinpuolin ihana. Sai nähdä tuttuja, koiria, Helsinkiä ja melkein koko Suomen päästä päähän. Täytyy todeta, että täällä kotona maisema tullessa aivan herkisti, odottakaahan kun saan kuvia... Kepokin sai nousta toisena aamuna nartun vierestä... Àhkun ;)

Tänään tuli muuten postia Dimille: Cacibbi viimekesän Ruotsin valioitumis-näyttelystä!!!!