Sunnuntaina Reetta täytti 1-vuotta! Sankari oli oikein iloinen ja onnellinen vieraista ja puhelinsoitoista : ) Sankarillamme havaittiin viime perjantaina uusia hampaita: 4:n ylähampaan rivistöön on puhjennut kulmuri ja seuraava hammas, toiselle puolelle kulmurista seuraava hammas! Ei siis yhtään ihme jos yöllä on pitäny ainaki kerran parkasta... Tytteli alkoi myös syyslomaviikolla kävelemään! Vauhti on huimaa ja temppuja täytyy päivittäin tehdä (esim. nousta 2-kerroksisen nukensängyn päälle seisomaan ja laittaa valot päälle tai hakea laatikko avuksi jos muuten ei esim. sängyn päälle onnistu pääsemään...) Kuhmujakin on tullut, mutta niistä Reetta ei ole moksiskaan! Onnittelut myös Affelle, joka on saman päivän sankari! Viime vuonna olikin mukava uutinen lähettää Tampereelle synttäriviestiksi. Koskahan juhlitte yhdessä ; )

2018028.jpg

'Mie syön ite'

2018035.jpg

2018047.jpg

Viola, Sankaritar, Linnea ja Siiri (sekä Dalmatialainen masu-rapsutuksessa)

Juhlaa täydensi se, että Sami ampui Syyke-sykeröiselle (11,5 v.) yli neljän  tunnin haukkuun hirvenvasan. Olemma kyllä niin onnellisia, että Syyke sai vielä kaadon kokea, vanhuksella alkaa kuuloaisti olla sitä luokkaa, että saattoi olla viimeinen mettävuosi.

Juhlaa oli myös eka käynti koirakentällä pentujen kans. Metsästys ja muut kiireet ovat estäneet kenttäilyn, mutta onneksi Päivi lähti 'handleriksi', jotta mie viimein sain koirat kentälle. Oli oikein mukavaa, antoisaa ja mahdollisuuksia herättävä reissu. Maki ja Àhku käyttäytyivät yllättävän hyvin. Ei voi edes verrata Dimin ekoihin treeneihin... Liekö ohjaaja oppinut jotain ; ). Nyt on päivittäin treenattu ja innolla odotamme tulevan sunnuntain treenejä. LISSU, jos luet tätä, niin seuraavat treenit ovat poikkeuksellisesti näyttelytreenit!!! Tervetuloa menoon mukaan.

2018074.jpg

Eilen illasta meille tuli talvi. Kyllä on lapset ja pikkukoirat onnellisia! Aamulla piti heti päästä ulos hakemaan kaikki talvivarusteet. Siiri halusi myös ehdottomasti laittaa laskettelutakin päälle, vaikka mittari olikin just plussan puolella.

2018076.jpg