Mistäs tässä oikehen alottais. Hmm. Maastamuuttajien - laulu -kirja on julkaistu, ääni oli kateissa viikon (viruksen aiheuttama kurkunpään tulehdus), Siiri oli Mikkelinä kirkossa enkeli, Maki on taas sisäkoira, Àhku on mettästäny, Tromssan reissu peruuntu Lapin nuorison liiton 100-v. pippaloiden vuoksi (keikalla siellä), lauluyhtye on taas alkanu treenaan, KÄÄKS!

Maastamuuttajien - laulu kirja on siis vihdoin virallisesti julkaistu!!!

1975401.jpg

RUIJA - trio ja Isä ja Tarja Y-T.

Kotona äänetönnä ollessani tajusin miksi sohvat on välillä tosissaan koiran karvoissa, vaikka koirat ei PERIAATTEESSA sohvilla ole.

1975416.jpg

Kuinka rakas tuo Reettiksen unilelu on myös muille ;)

Àhku ja Sami on mettästäny tosi ahkerasti. Harmittaa, että linnut ei ole asettunu puuhun ja saalista ei ole saatu. Koiruus on nostanu linnut tosi hyvin ylös, mutta minkäs teet ku eivät istu, toivottavasti nyt syyslomalla ois onnea!

1975410.jpg

Hirvimettällä sen sijaan saalis on ollut suuri ; )  ; )  ; )

1975435.jpg

Varoittavat esimerkit: Sakari, Taisto, Jukka ja Veikko! "Menhän hakhen 18 piikkistä..."

Nyt alko syysloma = Sami mettästää ja mie lapsiitten kans koitan parhaani. Vähän laulelua ja suuntaa kohti ens viikonlopun Roin reissua. Harmittaa toisaalta, että Tromssa jäi väliin, mutta koitan aatella positiivisesti, että ens vuonna voisin mennä kahen tai jopa kolomen koiruuden kans.....