1884647.jpg

Niin se vain aika rientää, että Siirulainenkin on pian 4.... Oikeastihan synttäripäivä on tiistaina 9.9., mutta kun äiti on iltatyöläinen, niin viikonloppu on paras aika juhlia.

Olimma Jokkerin Hiihtomestassa Kommatissa viettämässä ulkojuhlia. Kiitos vaan Joukolle ja Taira-tätille! Sää oli 10+; aurinko paistoi niin lämpimästi etteipä melkein koko kesänä sellaista ole koettu ;) Nuotiolla tehyt makkarat ja nokipannukaffet ynnä muut lisukkeet maistuivat niin makoisilta ulkosalla ja ennenkaikkea HYVÄSSÄ SEURASSA. Ihanaa ko niin moni ystävä pääsi juhlille. Ja jopa Pekka-kummi ja Jasmin Oulusta saakka!!!

Siiri olis tietenki halunnu kaikki meijän koiratki juhlimaan, mutta vain Makia pääsi hyvätapaisempana mukaan. No, hyvät tavat pääsi vähän unohtumhan ku pikku-Ellan makkara tuoksui niin hyvälle, että soli pakko kädestä napata...

1884690.jpg

Kylläpä se Jasmin nopeasti oppi kouluttamaan Makia! (lue: Maki kyttää Jasminen makkaraa...)

Erja kävelytti lapsikatrasta rinteillä melkein huipulle saakka -tästä Siiri on vielä kotonaki puhua pälättäny kuinka komiat maisemat ylhäältä on! Talvikuvia blogista löytyneekin, mutta tässä nyt pari kesäistä.

1884670.jpg

1884718.jpg

Ensin vaeltajat valloittivat alaboxin, sitte koko vaaran!

1884707.jpg

Onnin hymy oli varmaan kaikista valloittavin!