Eilen yöllä palasimme kotiin kellon näyttäessä keskiyötä. Onneksi Teemu oli matkassa ja auttoi Reetan syöttämisessä ja leikittämisessä, muuten olis matkalaiset tainneet olla kotona vasta päivien päästä...

Saaressa oli jälleen ihana olla. Menoa ja meinikiä riitti lapsikatraan järjestäessä 'äksöniä' kaiken muun puuhastelun lisäksi. Kuopion kesään kuuluu Katariina-trimmaajan treffaaminen, Marin ja lasten tapaaminen Pikku kakkosen leikkipuistossa, Maurin ja Natalian vierailut saaressa. Tietenkään normaalia remontin tekemistä, arkiaskareita, saunomista ja uintia unohtamatta:)

1764957.jpg

Teksti kertoo kaiken... Siiri nautti saaressa omien sanojensa mukaan kaikista perhosista, kukista, kaloista, kalastamisesta  ja Iidan & Akun kanssa leikkimisestä (kirjoittajan kommentti: aikuisten korviin leikkiminen ei aina kuulostanut kovinkaan mukavalta, mutta lapsilla kai jää mieleen vain ne hyvät hetket ;) .

1764968.jpg

Retro-Reetta oppi saaressa seisomaan ja kävelemään tukea vasten muutamia askelia! Välillä pää sai kovia kuhmuja, mutta kaikesta selvittiin. Parasta Reetasta oli varmaan Iidan kanssa leikkiminen (oli Iidan vauva lasten leikeissä), saunominen ja uusien äänteiden opettelu! Ja tietenkin ukin virittämässä keinussa kiikkaus!

1765088.jpg

Vauhtinelikko: Iida, Siiri, Reetta, Aku

1764983.jpg

Makia kaunokaisemme nautti saaressa vapaana olosta ja uusien hajujen tonkimisesta... Ensimmäinen trimmaajalla käyntikin takana; meni ihan mukavasti pienestä alkujärkytyksestä toivuttua. Trimmaaja kehui kovasti typykkää! Kulmahampaat vaihtuivat jo saaressa ja viimeksi tänään huomasin että mitä se Maki kolistelee lattialta suuhunsa: iso poskihammashan se oli - kiva leikkikalu :)

1765067.jpg

Tässäpä potretti vielä 'Tinttiläläisistä'

Oikein hyvää Martan- ja Reettiksen 9kk päivää kaikille!