'Mätsäri' meni mukavasti. Päästiin jatkoon, mutta sitten tultiin tokaksi. Oli tosi kiva käydä kotikentällä ekaa kertaa mätsäämässä, sillä aiemmin on aina ollut muuta eikä ole päästy edes käymään. Kisa oli erittäin hyvää treeniä perjantain Jällivaaran reissua ajatellen. Peukut pystyyn!!!

1654964.jpg

'Kuulemma kohta Ruottiin, siksikö minua on TAAS kidutettu nyhtämällä turkista :( Mie inhoan sitä ja emäntä vaan ylistää Annukkaa ja iskää jotka kuulemma ovat vain avuksi asiassa. Minua se moittii ankarasti ko rimpuilen vastaan, sei tajua ollenkaan kuinka egooni sattuu!!!!!!'

Olemme ilahduttaneet kylää koirinemme... Eilen oltiin Roissa tutkituttamassa Reetan kuuloa (kuuloa ei onnistuttu mittaamaan synnärillä ja olemme jo kerran aimemmin samalla asialla vierailleet LKS:ssa) ja kotiin iltapäivällä palattuamme mie lähdin pikkukoirien kans kävelemään kohti Ettiksen mammalaa, isi jatkoi matkaa tyttöjen kans autolla. Kyllä tuli paljon hymyileviä katseita ko kaks valkoista pikkuista kipitti minkä jaloistaa pääsi! Vielä isompia hymyjä tais tulla silloin ku emäntä nosteli kättä pään yli flexin piuhaa siirrellessään puolelta toiselle ;) Kiitos vaan mammalaan Dimin päivähoidosta, toivottavasti osas käyttäytyä!

Roin reissu meni muuten hyvin, mutta vieläkään kuuloa ei saatu täydellisesti tutkituksi, koska korvia ei puhdistettu ennen mittausta ja olin laittanut ceridal-öljyä korviin niinku oli käsketty edellisellä kerralla. No, tällä kertaa öljyä oli sitte liikaa eikä 'vaste-ääniä' saatu riittävästi. Pipetti joka korvaan laitetaan oli myös joko liian iso tai pieni... Toivottavasti ensi kerralla korva on sopiva pipetin kokoon nähden ja myöskään öljyä ei tämän lääkärin ohjeistukseen mukaan laiteta. Nyt voipi kyllä sitte olla että vuodenvaihteeseen mennessä vaikkua on kertyny niin paljon ettei se irtoa ilman öljyä. Saapa nähä, mutta sen sanon, että on tämä souvia! Onneksi Reettis kuitenkin kuulee. Eipä se muuten taitas osata sanoa 'äippä'!!!! Siirin reissun kohokohta tais olla ku nähtiin Jenni-idoli! Ihanat muumi-kampausvehkeet koekäytettiin heti kotona kun äiti sai olla kampaajalla, ihan niinku Kirsin luona:)

Tännään oltiin koko perhe iltakävelyllä; Siiri pyöräili, Reetta kantoliinassa ja vanhuksilla koirat vielä käsien jatkeena. Hyvä ettei ykskään autoilija päätyny ojaan!

Meillä on muuten aloitettu telttaileminen!

1654979.jpg

...sisällä, typyjen huoneen laattialla!

1654999.jpg

Vuoroin vieraissa!