Kesä tuli, mittari nousi yli 20 astetta, mutta... Sääsket vain yltyivät lämmöstä ja nyt niitä on jokapaikassa ja kokoajan ja sääskimyrkkyäki pitäis käyttää enkä sitä yleensä tee ko hillastamassa. Samapa se mulle ittelle, mie kyllä niitten kans tulen toimeen ja ehkäpä Siiriki, mutta Reetan kans on tekemistä. Päätin, että nyt täältä on lähdettävä ;) Tämä tarkoittaa sitä, että kesäpaikkamme Tinttilä (Ristisaari Kuopiossa) saa kohta osan laumastamme kesän viettoon!

Olin isän, äitin ja Reetan kans viimeviikolla Norjassa myymässä tekemäämme Maastamuuttajien laulu - kirjaa. Reissu meni oikein mukavasti ja kaikki mukaan otetut 4 kirjalaatikkoa jäivät matkan varrelle :) Reissun jälkeen on Reetan suhteen tapahtunut iso muutos -tissittely on lopetettu! Niin, alas on tullut 4:s hammas, nyt hampaita siis 8... Ja lisää tulossa.

Sitten koiriin. Àhku on edelleen suloinen! Kasvanut oikein näyttäväksi pennuksi, harmi ettei mulla ole nyt tuoretta kuvaa lisätä. Ekan lintuhaukkunsakin tehnyt -räkättirastaalla! Sehän saattaa parhaimmillaan olla jopa pyytä isompi ;)

Makia on huippuluokan parsoni. Samin kans just eilen juteltiin ettei Dimi ole koskaan ollut nuin rauhallinen! Luonnetta löytyy, mutta on äärimmäisen sosiaalinen ja leikkii esim. Siirin kans ihan kybällä. Olen trimmannut jälleen otusta, mutta niinkuin kuvista näkyy niin vähän on vielä kesken. Lisää kuvia kun urakka suoritettu. Jäin Norjan reissussa liukuoven väliin ja oikea käsi sen verran turta ettei jaksa nokko kauaa trimmata.

1687237.jpg

Maki makiainen

Ehkäpä ehdin päivittää blogin vielä ennen reissua. Jos etelän tutut oletta Kuopiossa heinäkuussa niin ottakaa yhteyttä! Ja voihan siellä tavata myös Lapin lomalaisia.

Ilouutinen Haukiputaan ryhmänäyttelystä! Dimin tytär Emma oli VSP!!! Sai ekan sertinsä :) HYVÄ EMMUSKA!!! Kuvia koiraneidistä löytyy http://aadaparson.vuodatus.net ja http://murustan.vuodatus.net. Isänsä on tyttö... No vähän äipän myös!

1687251.jpg

Dimi poseeraa ruusukkeineen